SOULKONSERTER, 26. SEPTEMBER 2020

  • Lørdag 26. september kl. 18.00, Festiviteten, Hamar
  • Lørdag 26. september kl. 21.00, Festiviteten, Hamar

Velkommen til soulkveld, i møte med en energisk og sprudlende gjeng!

For fjerde år på rad, holder Siri’us soulkonserter.
Repertoaret består av låter fra blant annet Randy Crawford, Lionel Richie, Whitney Houston, SEAL, Aretha Franklin, The Jacksons, Herbie Hancock, Bruno Mars, Chaka Khan, Etta James m.fl.

Selv om Siri’us hovedsakelig er best kjent for gospel, begynner vi å få god erfaring og et bredt repertoar innen soul sjangeren. Koret opplever å nå frem til et bredere publikum ved å utvide med sjangere som soul, blues og pop. Soul konsertene i 2017, 2018 og 2019 høstet gode kritikker både blant publikum og i media, med terningkast 5!, og Siri’us er kjent for sin levering, innlevelse og formidlingsevne. Disse to konsertene blir ikke noe unntak. Vi ønsker å gi publikum gode musikkopplevelser som kommer til uttrykk gjennom tette klanger og entusiasme til fengende og kjente soul-låter.

Korets dirigent, Siri Christensen sier at «koret har et mangfold av dyktige solister som ikke er redde for å prøve seg i forskjellige sjangere. Det har gitt utvikling for den enkelte og koret som helhet. På kommende konserter er halve koret solister. Det er jeg veldig stolt av. Det har vært en helt enestående musikalsk vekst i Siri’us siden vi startet i 2012. Vi er, som da vi startet, et amatørkor. Det som gjør at Siri’us har så høyt musikalsk nivå, er at vi setter store krav til hver enkelt i fellesskapet vårt – til hverandre. Alle har en veldig profesjonell holdning til det vi i fellesskap ønsker å få til. Det er – etter 35 år med korarbeid – et av de beste kor jeg har jobbet med. Ikke fordi koret har de beste sangere, men de beste holdningene, villigheten og motet».

Dirigent for Siri’us er Siri Christensen. Hun er en av Norges beste dirigenter innen gospel- og soulsjangeren, og er et fyrverkeri av en dirigent. Siri jobber som vokalist, musikalsk leder, dirigent og arrangør for oss.

Denne kvelden har Siri’us, også for tredje gang, med seg fem lokale dyktige musikere .

Sjur A. Lundstein, tangenter – Øystein Utby, bass – Ragnar Aasen Utby, gitar – Skjalg Lidsheim, trommer – Lars Viken, Hammondorgel

Denne konserten er utsatt fra mars og allerede kjøpte billetter for konsertene 12. og 13. mars er gyldige her.