STORKOR-PROSJEKT

Siri’us inviterer til et heidundrende gospelfyrverkeri!

Vi ønsker å samle 150 korsangere til storkorprosjekt høsten 2019 med 2 avsluttende konserter i Hamar kulturhus 27. oktober 2019.

Hvem er dette for?
Alle kvinner og menn mellom 18-65 år med sang/korerfaring og som har erfaring med – eller er nysgjerrig på gospelsjangeren. Dette gjelder for koret ditt eller enkeltmedlemmer i koret, alle er hjertelig velkommen.

Hva skal vi?
Det blir gospel på repertoaret, både av gammel og nyere dato, kjent og ukjent, og ca 15-17 låter å lære seg. Du øver etter lydfiler, etter versjon med «din stemme» og etter versjon med «alle stemmer». Tekster er tilgjengelig, men ikke noter. Se informasjon lengre ned på siden.

Hva får du?
Vi i Sirius er kjent for gode konserter – med engasjement og tilstedeværelse. Vi er opptatt av formidling gjennom preg, teknikk, dynamikk, stemme og følelser og vi bruker mye tid på å «knekke» koden i gospelen som sjanger, uttrykk og «sound». Vi har stor glede av å synge gospel, og det ønsker vi å dele med flere.

Her vil du både oppleve og lære mye!

Høres dette interessant ut? Følg denne lenken for å komme direkte til påmeldingsskjemaet! Eller du kan melde din interesse e-postadressen storkor@siriusgospelkor.no.

Dirigent og musikere
Prosjektet ledes av korets dirigent og musikalske leder Siri Christensen. Hun har lang erfaring som dirigent innen gospel- og soul sjangeren, har en unik evne til å lede, formidle og inspirere både på individ- og gruppenivå.

Siri jobber som vokalist, musikalsk leder, dirigent og arrangør.

Vi har med oss de samme musikerne som vi har med på våre konserter i Hamardomen hvert år, blant annet Frøydis Grorud fra «Beat for Beat». Sjur A- Lundstein er vår faste pianist og er et unikum bak tangentene, og vil akkompagnere under seminarene. Konserthelgen deltar også Rolf Øyvind Hæg på trommer, Dag Tofteng på gitar, Lasse Gulbrandsen på tangenter og Espen Hauge på bass. Se mer av de gode tilbakemeldingene vi har fått på vår skryte-side.

Her kommer litt informasjon om hvordan dette vil organiseres fremover:

 1. Frist for å melde interesse er 1. april 2019. Her gjelder «førstemann til mølla»-prinsippet. Du vil da motta en epost med program og faktura for prosjektdeltakelsen. Frist for innbetaling er 20. april 2019.
 2. Send oss hvilken stemmegruppe du tilhører og om du har solisterfaring.
  – Sopran 1 eller 2
  – Alt 1 eller 2
  – Tenor 1, dype damestemmer/lyse guttestemmer
  – Tenor 2, dype damestemmer/gutter
  Vi har ikke bass-stemme, så alle gutter må synge tenor.
  Vi ønsker jevn fordeling av stemmer, så oppgi gjerne et alternativ to, om din stemmegruppe blir fort fylt opp.
 3. Send oss fullt navn og telefonnummer.
 4. For alle fire dagene er prosjektkontigenten kr.1200.-, inkl. frukt, te og kaffe (avhenger av antall påmeldte. Se siste punkt).
 5. Når kontigenten er registrert betalt, vil du få tilsendt et brukernavn og et passord, så du kan logge deg inn på prosjektets deltakerside. Her vil du finne all videre informasjon, øvingsfiler, tekster etc. og du kan starte øvingenJ

Datoer:

 • 15.sept 2019 – seminar 1 Brumunddal kl. 11.00-17.00 med pianist
 • 13.okt 2019 – seminar 2 Brumunddal kl. 11.00-17.00 med pianist
 • 26.okt 2019 – seminar 3 Hamar Kulturhus kl. 11.00-17.00 med band
 • 27.okt 2019 – 2 konserter Hamar Kulturhus, Kirsten Flagstadsalen

Sett av hele dagen, konsertene er kl. 17.30 og 20.00.

Forventninger til deg og forbehold fra oss
Det forventes at du møter på alle oppsatte øvelser, men du møte på minst et av seminarene og på hele konserthelgen for å kunne delta. Om du uteblir, vil ikke innbetalt beløp bli refundert. Dette er et kostbart prosjekt og vi som initiativtaker og arrangør, tar med dette forbehold ifht om det blir nok påmeldte og prosjektet blir gjennomførbart. Det vil vi gi deg tilbakemelding på, når vi får oversikt rundt 1. april 2019.

Følg denne lenken for å komme til påmeldingsskjemaet!

Legg igjen en kommentar