STORKOR-PROSJEKT

Siri’us inviterer til et heidundrende gospelfyrverkeri!

Vi ønsker å samle 150 korsangere til storkorprosjekt høsten 2019 med 2 avsluttende konserter søndag 27. oktober 2019.

Hvem er dette for?
Alle kvinner og menn over 18 år med sangerfaring og som har erfaring med – eller er nysgjerrig på gospelsjangeren. Dette gjelder for koret ditt eller enkeltmedlemmer i koret, alle er hjertelig velkommen.

Hva skal vi?
Det blir gospel på repertoaret, både av gammel og nyere dato, kjent og ukjent, og ca 15 låter å lære seg. Du øver etter lydfiler, etter versjon med «din stemme» og etter versjon med «alle stemmer». Tekster er tilgjengelig, men ikke noter.

Hva får du?
Vi i Siri’us er kjent for gode konserter – med engasjement og tilstedeværelse. Vi er opptatt av formidling gjennom preg, teknikk, dynamikk, stemme og følelser, og vi bruker mye tid på å «knekke» koden i gospelen som sjanger, uttrykk og «sound». Vi har stor glede av å synge gospel, og det ønsker vi å dele med flere. Her vil du både oppleve og lære mye!

Meld deg på gjennom vårt påmeldingsskjema her!

Dirigent og musikere
Prosjektet ledes av korets dirigent og musikalske leder Siri Christensen. Hun har lang erfaring som dirigent innen gospel- og soul sjangeren, har en unik evne til å lede, formidle og inspirere både på individ- og gruppenivå. Siri jobber som vokalist, musikalsk leder, dirigent og arrangør i Siri’us.

Vi har med oss de samme musikerne som vi har med på våre konserter i Hamardomen hvert år, blant annet Frøydis Grorud fra «Beat for Beat». Sjur A. Lundstein er vår faste pianist og er et unikum bak tangentene, og vil akkompagnere under seminarene. Konserthelgen deltar også Rolf Øyvind Hæg på trommer, Dag Tofteng på gitar, Lasse Gulbrandsen på tangenter og Espen Hauge på bass.

Se våre anmeldelser her!

Her kommer litt informasjon om hvordan dette vil organiseres fremover:

  1. Frist for å melde seg på er 1. september 2019. Her gjelder «førstemann til mølla»-prinsippet. Du vil etter hvert motta en epost med program og faktura for prosjektdeltakelsen. Frist for innbetaling er 14 dager etter mottatt faktura.
  2. For alle fire dagene er prosjektkontingenten kr. 1200.-, inkl. frukt, te og kaffe.
  3. Når kontingenten er betalt og registrert, vil du få tilsendt et brukernavn og et passord som du logger deg inn på prosjektets deltakerside med. Her vil du finne all videre informasjon, øvingsfiler, tekster etc. og du kan starte øvingen.


Datoer:

  • 15. sept 2019 – seminar 1 Brumunddal kl. 11.00-17.00 med pianist
  • 13. okt 2019 – seminar 2 Brumunddal kl. 11.00-17.00 med pianist
  • 26. okt 2019 – seminar 3 kl. 11.00-17.00 med band
  • 27. okt 2019 – 2 konserter i Kirsten Flagstadsalen i Hamar Kulturhus

Sett av hele dagen, konsertene er kl. 17.30 og 20.00.


Forventninger til deg og forbehold fra oss
Det forventes at du møter på alle oppsatte øvelser, men du møte på minst et av seminarene og på hele konserthelgen for å kunne delta. Om du uteblir, vil ikke innbetalt beløp bli refundert.

Følg denne lenken for å komme til påmeldingsskjemaet!