SOULKONSERTER I FEBRUAR 2019

SOULKONSERTER MED SIRI’US

  • Fredag 1. februar kl. 21.00 Teatersalen i Brumunddal
  • Lørdag 2. februar kl. 21.00 Gregers, Hamar (18-årsgrense)

 Velkommen til soulkveld, i møte med en energisk og sprudlende gjeng!

 

For tredje år på rad, holder Siri’us soulkonserter i februar. Repertoaret består av låter fra blant annet Aretha Franklin, The Jacksons, Stevie Wonder, Quincy Jones, Bruno Mars, Earth, Wind & Fire m.fl.

Selv om Siri’us hovedsakelig er best kjent for gospel, begynner vi å få god erfaring og et bredt repertoar innen soul sjangeren. Koret opplever å nå frem til et bredere publikum ved å utvide med sjangere som soul, blues og popmusikk. Soul konsertene i 2017 og 2018 høstet gode kritikker både blant publikum og i media, med terningkast 5! Siri’us er kjent for sin levering, innlevelse og formidlingsevne. Disse to konsertene blir ikke noe unntak. Vi ønsker å gi publikum gode musikkopplevelser som kommer til uttrykk gjennom tette klanger og entusiasme til fengende og kjente soul-låter.

Korets dirigent, Siri Christensen sier at «koret har et mangfold av dyktige solister som ikke er redde for å prøve seg i forskjellige sjangere. Det har gitt utvikling for den enkelte og koret som helhet. På kommende konserter er det 17 ulike solister. Det er jeg veldig stolt av. Det har vært en helt enestående musikalsk vekst i Sirius siden vi startet i 2012. Vi er, som da vi startet, et amatørkor. Det som gjør at Sirius har så høyt musikalsk nivå, er at vi setter store krav til hver enkelt i fellesskapet vårt – til hverandre. Alle har en veldig profesjonell holdning til det vi i fellesskap ønsker å få til. Det er – etter 35 år med korarbeid – et av de beste kor jeg har jobbet med. Ikke fordi koret har de beste sangere, men de beste holdningene, villigheten og motet».

Dirigent for Siri’us er Siri Christensen. Hun er en av Norges beste dirigenter innen gospel- og soul sjangeren, og er et fyrverkeri av en dirigent. Siri jobber som vokalist, musikalsk leder, dirigent og arrangør for oss.

Denne kvelden har Siri’us med seg fire lokale dyktige musikere også for tredje gang.

Sjur Andreas Lundstein, KeysØystein Utby, Bass – Ragnar Aasen Utby, Gitar – Skjalg Lidsheim, trommer

Det er allerede solgt mange billetter, og erfaring viser at det kan lønne seg å kjøpe billetter på forhånd. Billetter kan kjøpes av korets medlemmer, forhåndsbestilles pr. sms til 909 36 117, kjøpes ved inngangen konsertkveldene, kontant/kortterminal/vipps eller eBillett.