Siri’us startet opp høsten 2012 og består av en herlig gjeng sangglade damer.
De fleste er bosatt i Brumunddal, men koret har også medlemmer fra Moelv, Ottestad og Hamar. Siri’us synger ekte, amerikansk gospel.

Koret hadde sin første opptreden rett før jul i 2012, da alle medlemmer inviterte en venn til å komme å høre oss. Vi serverte gløgg, avholdt en «mini-konsert» og fikk konstruktive og gode tilbakemeldinger. Det var en flott opplevelse og en oppløftende start.

I januar 2013 hadde vi vår første offentlige opptreden, under en gudstjeneste i Veldre kirke. Dette opplevde vi som en skikkelig opptur, da veldig mange ble positivt og overraskende imponert over korets nivå.

Derfor var det ekstra hyggelig at vi i februar 2013 hadde solgt alle billetter til vår første konsert, også denne gangen i Veldre kirke. På denne konserten hadde vi med oss Richard Dahn jr. Han er opprinnelig fra Liberia, og har sin musikalske bakgrunn fra baptistkirken i hjemlandet. Dahn presenterte noen sanger fra sin siste CD «We can». Lasse Gulbrandsen var med som pianist. Han er en velrenommert og erfaren gospelpianist, komponist og arrangør. Gulbrandsen har spilt med blant andre Andrea Crouch, en av verdens mest solgte gospelartister. Dette ble en stor happening og vi var veldig stolte over å si at ja – vi er oppe å går. Det låt veldig bra av koret og vi gledet oss til fortsettelsen.

I løpet av årene siden har vi avholdt årlige og utsolgte konserter i Hamardomen der Frøydis Grorud har vært med sammen med dyktige musikere, hatt to samarbeider med DameEtagen og julekonsert med Trine Rein – alle konserter for fulle hus. Vi har også vært med Amazing ungdomskor på deres konsert i Brumunddal Kirke. Vi opptrer på byfester, juletorg, Ringsakergalla og diverse lokale arrangement. Et av de bedre stedene vi har vært var høsten 2017 på Modum Bad. Her fikk vi virkelig oppleve hva musikk kan bety for sjela.

Høsten 2015 var koret på Gran Canaria en uke. Supersosialt og herlig – og også fire flotte opptredener og konserter der.

Vinteren 2017 satset koret på soulprosjekt med dyktige, lokale musikere, samt to konserter av vår tradisjonelle store satsing i Hamardomen. Her er også våre faste og dyktige musikere med. Det samme gjør vi nå i 2018. Vi når stadig et større publikum, trekker «fulle hus» og høster herlige anmeldelser fra publikummere og fra pressen.